7. Seashells - PESTI

Pentru ultima zodie, Pesti, am realizat un set simplu, dar de efect. Inspirat de actrita americana Olivia Wilde, nascuta in 10 martie 1984, cunoscuta pentru aparitiile din filme sau seriale cum ar fi: In time, Tron Legacy, House, The O.C., The Black Donnellys, The Incredible Burt Wonderstone.
Pestii sunt un semn zodiacal negativ, feminin, elementul definitoriu este apa, de aceea dintre pietrele recomandate am ales unele care isi au originea in ape, mari si oceane, folosind deasemenea un ciucuras din fire pentru a sugera curgerea apei. Calitatile zodiei: sensibilitate, altruism, prietenos, sociabil, plin de umor, modest si dispus sa se sacrifice pentru altii. Fantezia bogata il face insa sa fie visator. Nativul din Pesti îsi intuieste slabiciunile. Uneori este prea secretos si are tendinta sa se retraga în lumea lui. Poate fi pesimist. 
Metalul caracteristic al zodiei este cositorul, prin urmare am ales ceva asemanator ca si colorit pentru sarma folosita in realizarea cerceilor.
Cerceii, lungi de aproximativ 5 cm, cu scoici naturale, perle de cultura albe si melcisori arata de parca acum ar fi "culesi" direct de pe plaja si sunt cel mai bine pusi in evidenta de un par lung si brunet, cum e cel al Oliviei. Tortitele sunt din sarma placata cu argint si emailata, nu oxideaza si nu provoaca alergie. Colierul cu o piesa centrala formata dintr-un fragment de scoica asimetrica, 2 perle si un melc, aduse impreuna de snurul soutache negru, alb si auriu este foarte usor de purtat si lejer, si se aseaza la baza gatului. Are o lungime de 33 cm dar la comanda se poate inlocui cu orice lungime care vi se potriveste. Piesa centrala a colierului are o lungime de 11 cm cu tot cu ciucurasul negru.