1. Nu-ma-uita - SAGETATOR











Caseta de bijuterii decorata cu flori de nu-ma-uita, tehnica decoupage, culori acrilice: auriu si nuante de albastru,  tehnici de crapare, patina de invechire, chipsuri de calcedonie si lapis-lazuli si flori modelate manual din lut polimeric (fimo). 


Inspiratia acesteia este actrita americana Lucy Liu, nascuta in 2 dec.1968 la New York din parinti emigranti taiwanezi, si cunoscuta pentru rolurile din Ally McBeal, Ingerii lui Charlie, Kill Bill, Chicago si multe altele. Lucy a urmat cursurile universităţii din New York, iar mai apoi şi-a luat licenţa în Limbi şi Culturi Asiatice la Universitatea din Michigan. În timpul ultimului an de studii, ea a dat o probă pentru producţia unui teatru studenţesc, "Alice in Wonderland" (Alice în Ţara Minunilor), adaptare a lui Andre Gregory. Sperând să fie distribuită într-un rol secundar, Liu a avut şansa de a obţine unul principal. Astfel a debutat carieră ei actoricească. Liu este şi o fotografă talentată, participând deja la câteva expoziţii importante  de pe ambele coaste ale Americii.

 In general, femeia Sagetator cauta adevarul in toate imprejurarile, nimic nu este in afara limitelor sau tabu in cautarea raspunsurilor la  toate - verbul caracteristic al zodiei este a intelege. Este fermecatoare, sincera si independenta, o combinatie ispititoare pentru multi. La fel, si Lucy Liu este o Sagetatoare seducatoare. 

Culoarea specifica zodiei Sagetator este albastru roial, iar ca pietre benefice, cele albastre in special, astfel am folosit pentru decorarea capacului cutiei pietre semipretioase albastre specifice zodiei Sagetator: calcedonie si lapis-lazuli.

Dimensiuni 12x12x5cm,