7. Set Colier si Cercei - zodia SAGETATOR






Setul din imagine este destinat nativilor in zodia Sagetator si nu numai.

Am folost in compozitia acestui set piese cabochon modelate manual din lut polimeric, snururi soutache, margele de nisip de culoare albastru roial (culoarea specifica zodiei), margele de obsidian fulg de nea si onix.

Obsidianul este o sticla naturala formata din lava vulcanica. Tara de provenienta a acestei pietre este Mexic. Aztecii o considerau o piatra divina. Obsidianul mareste seriozitatea, pastreaza contactul cu realitatea, deschide ochii spre adevar, caracteristici care ajuta un Sagetator cu un tel bine stabilit.

Onix-ul provine din Brazilia, el amplifica manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul.

Colierul este format din 3 piese lucrate intr-o tehnica pe care am descoperit-o de curand si pe care o indragesc. In general creez brose cu ea, dar acum am unit 3 astfel de piese intr-un colier care se aseaza cu 3cm sub baza gatului, inaltimea piesei centrale este aproximativ 6 cm. Cerceii sunt creati in aceeasi tehnica, dar ei au ciucuri pentru a le oferi un plus de eleganta. Lungime cercei aproximativ 10 cm.