10. Walk With Me- Talisman SAGETATOR







Zodie masculina de foc, Sagetatorul simbolizeaza evolutia intelectuala si spirituala. Mai degraba idealist decat practic, cu o capacitate de abstractizare impresionanta, Sagetatorul incearca sa atinga absolutul, cu mana sau cu gandul, pentru ca are idealuri ametitor de inalte si nimic nu-l poate impiedica sa le atinga.


Principii compozitionale: Dansul focului. Fierbinte, inalt, neinduplecat, de neoprit.



Cromatica: Favoritul meu – contrastul intre doua culori (mai mult sau mai putin) complementare. In cazul de fata, turcoaz – caramiziu.
Albastrul deschide orizontul catre lumea spirituala si incurajeaza depasirea limitelor. Deci, ce culoare sa fie mai potrivita pentru spiritualul si idealistul Sagetator?, 
Iar caramiziul insufla curaj si pasiune, face omul sa actioneze chiar si in acele planuri la care nu ar fi indraznit sa spere.



Materiale:
- sarma de cupru natur – ca simbol al focului caruia ii apartine Sagetatorul
-turcoaz – piatra a progresului, amplifica ratiunea, discernamantul, concentrarea, ajutand astfel purtatorul sa-si atinga telurile.
- agata de foc – piatra protector, ajuta la depasirea inhibitiilor, amplifica claritatea gandirii, concentrarea, logica.



Dimensiuni:
Diametru colier – 12 cm
Dimensiuni piesa central – 12 x 7 cm
Lungime cercei – 3 x 7 cm inclusiv tortita