2. Jubilee - SAGETATOR





Săgetătorul este zodia despre care pot vorbi chiar din perspectiva nativului. Cu riscul de a fi subiectivă. Mereu m-am considerat un săgetător tipic. Dacă sunt unul într-adevăr, atunci și alte persoane se vor regăsi în descrierea mea. 
Nativul din săgetător poate fi usor afectat de energii, de gânduri negative, pentru că în mintea lui nu e liniște și pace niciodată. :)) Orice idee care atinge unde doare (sau care mângâie) se va transforma într-un adevărat film cu mai multe finaluri, în gândul lui. În același timp, săgetătorului îi place să facă pe prietenul înțelept, să asculte și să dea sfaturi. Oricând face asta, problemele interlocutorului devin ale lui, se implică emoțional și se aprinde. Că a doua zi nici nu mai știe ce a vorbit cu acel prieten e altă poveste, ideea e că pe moment poate fi afectat, mai ales dacă e un săgetător mai fără experiență de viață, care nu a învățat să se detașeze de problemele celorlalți. Cu aceste problemuțe poate fi ajutat de cristalul de stâncă, o piatră semiprețioasă care inhibă gândurile negative și protejează împotriva energiilor negative în general. Tot cristalul de stâncă îl ajută să se concentreze, de obicei având de furcă la acest capitol... dacă nu poate zbura cu trupul, măcar cu gândul să o facă, nu? :P
Săgetătorul se bazează adeseori pe intuiție și pe experiența de viață (că doar nu a făcut atâtea greșeli fără să învețe din ele :P), iar labradoritul amplifică această putere a intuiției. Un săgetător pe care îl cunoști e foarte entuziasmat de ceva ce a descoperit de curând și te cam enervează pentru că insistă să te implice și pe tine cumva? Dă-i câteva zile. O să-i treacă. :)) Își pierde elanul destul de repede, se plictisește, vrea mereu ceva nou. Cu așa o fire, săgetătorul trebuie să fie în stare să descopere și să redescopere, să inventeze și să reinventeze ceva tot timpul, altfel pică în depresie. Labradoritul îi va stimula imaginația, originalitatea si spiritul inovator, ca și încrederea în sine.
S-ar putea ca de fel să fie o femeie comodă, care poartă haine lejere, căreia nu prea îi pasă ce e în trend, care preferă să stea nemachiată decât să o usture ochii și nici nu prea are pantofi cu toc, pentru că sunt incomozi pe cărări de munte (și între noi fie vorba, chiar și până la magazin). :P Cu toate astea, la ocazii speciale (private sau publice :P) îi place să surprindă și să-și arate feminitatea. Pentru un astfel de moment este perfect acest set de bijuterii. Labradoritul, cu lucirile lui albastre care se arată doar când lumina pică în unghiul potrivit și cu ”pistruii” ce se văd doar de foarte aproape, și, în contrast, sclipitoarele cristale Swarovski, în nuanțe vii și îndrăznețe de roz, sunt alăturate pentru a forma un model în formă de lacrimă, din curbe și rotunjiri ale firului argintat. În același timp, setul nu este încărcat și nici extravagant, așa că poate fi purtat și la ocazii mai obișnuite, la ieșiri cu prietenii sau la întâlniri mai formale.
Tot săgetătorului îi place să vorbească despre el însuși și doar dacă ajunge la concluzia că acest lucru îi dăunează în relatia cu ceilalti va încerca să se abțină... din când în când. Nu am găsit o piatră care să-l ajute să scape de acest obicei, după cum observați. :)) Dacă aveți apropiați în această zodie și cu acest obicei țineți minte că nu fac asta din rea voință. :P


Dimensiuni:
Lungime cercei: 4.8 cm
Lungime lănțișor: 42 cm (se poate modifica la cerere)

Materiale: 
Atât cerceii cât și pandantivul sunt lucrate din sârmă placată cu argint, mărgele în formă de lacrimi din labradorit și cristale Swarovski. Pandantivul are în plus, în partea superioară, mărgeluțe rotunde de cristal de stâncă. Tortițele cerceilor sunt din argint 925. Lănțișorul pandantivului este din metal argintiu, ca și încuietoarea toggle. Se poate înlocui cu lanțișor placat cu argint.