5. Colier Gi - Deep Oceans High Waves - PESTI

Realizat din bumbac organic: tesatura si fir, vopsit manual in degrade de la un bej unturiu spre turcoaz si caramiziu. Firul de bumbac a fost cusut manual neregulat pentru a acoperi integral partile inferioare ale conurilor din bumbac. Au fost folosite si margele de sidef, coral si agate albastre.

Sistemul de prindere este asigurat de o gaica cu carlig - in fata.
Latime maxima parte frontala: 7 cm, diametru aproximativ 17 cm.

Verb Moto –Eu CRED in mine!

Kurt Cobain: introvertit, neinteles, singura forma de exprimare fiind muzica cu accente foarte profunde, sensibile.

Planeta JUPITER – Planeta albastra, gazoasa fiind compusa in mare parte din hidrogen si heliu –reprezentata de culorile reci: bej si albastru. De asemenea, datorita curentilor foarte intensi, observata, planeta apare in ‘’degrade’’-uri.Oamenii au descoperit o mare pata rosie –zona cu presiune foarte mare. Cromatica aplicata si in colier.
NEPTUN –o planeta inghetata, reprezentata in albastru.

Calitati/defecte

Defecte PESTI: nehotarare, visare, iluzie, suferinta, auto-compatimire, pasivitate, lene, abandon, renuntare, nesiguranta, influentabilitate, credulitate, naivitate, lipsa de spirit practic, lipsa de realism, idealism, melancolie, depresie,tradare, fuga, instabilitate, deruta, pesimism, negativism, neputinta, teama, panica, timiditate.

Imi recunosc si tatal si sora in aceste aspecte. Tatal meu este un introvertit prin definitie, pare linistit dar ascunde furtuni, surorii mele ii vine greu sa se deschida, este usor naiva si nesigura. Au ambii un usor iz de pesimism si le lipseste simtul practic. Noroc de mama. Sora mea este rezervata si timida.Tatal meu nu ar putea trai departe de natura.Si doamne fereste sa ii contrazici. Ei au dreptate mereu.

Calitati PESTI: compasiune, mister, receptivitate, intuitie, sacrificiu, senzitivitate, devotament, interiorizare, impresionabilitate, inspiratie, misticism, credinta, superstitie, imagine, clarviziune, imaginatie, sensibilitate.

Chiar daca persoanele din viata mea sunt introvertite, comporta o latura profunda foarte intensa si sunt foarte sensibile.

Simbolistica pietre:
Agata bleu: are rol protector impotriva dusmanilor si adversitatii, recomandat celor care traiesc in medii incarcate de tensiune, ostilitate, concurenta, adversitate, inlatura efectele esecului.

Atrage norocul si bunastarea si potenteaza creativitatea, curajul, capacitatea de decizie, increderea in calitatile proprii, rezistenta fizica si psihica, buna vointa, claritatea gandirii, concentrarea, logica. Poate potoli furtunile interioare si inlatura timiditatea caracteristica.

Sideful: asigura protectie si noroc.

Coral caramiziu poros: cristalele rosii maresc energia la cote maxime. Dau chef de viata, inspira la initiativa si imbie individul spre actiune, miscare, schimbare. Dau curaj si pasiune, fac omul sa actioneze chiar si in acele planuri la care nu ar fi indraznit sa spere. Recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Marte: performante in sport, sex, curaj, energie fizica, afirmare, implinirea dorintelor proprii, succes, indrazneala, victorie in conflicte si competitii, suprematie, lupta. Sunt pietre care il fac pe purtator sa se evidentieze, atrag succesul in domenii caracterizate de concurenta si lupta pentru afirmare. Femeile il pot purta pentru a avea succes la barbatii, iar barbatii pentru a avea succes in fata adversarilor. Protejeaza impotriva atacurilor fizice si psihice, a ranilor, a violentei si agresivitatii sub orice forma, a greselilor din impulsivitate sau graba, a accidentelor. Mesajul lor: fii curajos, actioneaza, lupta, fii primul!

A fost folosit in acest context pentru a-I ajuta sa isi infranga timiditatea, sa se deschida, sa innoate ca pestii in apa in societate, sa fie mai pozitivi.


CULORI

Am ales sa folosesc albastrul marilor tropicale si caramiziul coralilor Albastru ofera echilibru, liniste, potenteaza concentrarea si imaginatia, iar rosul le da un strop de curaj.